Follow us!

Get in touch with us

Az elem hozzáadva

20% kedvezménnyel!arrow_drop_up

Szállítás

A kártyás fizetés Stripe-on vagy PayPal-on keresztül történik, kártyád adataihoz nincs hozzáférésünk.
Minden leadott rendelést másnap szállíttatunk, amennyiben az adott termék készleten van. Más esetekben előfordulhat, hogy 7-14 munkanapot vesz igénybe a szállítási idő!

A szállítás napján SMS-ben is értesítünk egy 3 órás időintervallumról, amikor a futár érkezni fog.
Át nem vett csomag esetén - amennyiben elállási szándékod nem jelezted megelőzőleg - jogosultak vagyunk részedre a  szállítási + tárolási költségekről számlát kiállítani az Általános Szerződési Feltételek 6.8.-as pontja értelmében.
 
Miért van erre szükség?
Csomagod össze kell állítani a raktárban, előreküldeni csomagolásra, becsomagolni, elküldeni a megfelelő depóba, átadni a futárnak, aki végül kiszállítja Neked. Ez mind idővel, logisztikával és adminisztrációval jár, ami természetesen pénzbe kerül.
Mikor valaki nem veszi át a csomagját, akkor ez az egész folyamat kétszer játszódik le, ami jelentős anyagi kárt tud okozni egy olyan webáruháznak, amelyik figyelmen kívül hagyja ezeket az eseteket.
Ha meggondoltad magad csomagoddal kapcsolatban, keress minket az elérhetőségeink egyikén, hogy időben értesíthessük a raktárat és elkerülhesd a részedre történő számla kiállítását.
Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal:
E-mail: onlinebolt01@gmail.com (0-24)