Follow us!

Get in touch with us

Az elem hozzáadva

20% kedvezménnyel!arrow_drop_up

Visszatérítési szabályzat

14 napos visszaküldési politikánk van, ami azt jelenti, hogy a termék kézhezvételét követően 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldést kérjen.

A visszaküldéshez a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan megkapta, nem viselt vagy nem használt, címkével ellátott és eredeti csomagolásban. Szükséged lesz a vásárlást igazoló számlára vagy bizonylatra is.

A visszaküldés elindításához lépjen kapcsolatba velünk a onlinebolt01@gmail.com címen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldéseket a következő címre kell küldeni: [mindig az amit emailben kapsz].

Ha a visszaküldést elfogadjuk, küldünk Önnek egy visszaküldési címkét, valamint utasításokat arra vonatkozóan, hogyan és hová küldje el a csomagot. A visszaküldött tételeket a visszaküldési kérelem nélkül nem fogadjuk el.

Bármilyen visszaküldéssel kapcsolatos kérdéssel bármikor kapcsolatba léphet velünk az onlinebolt01@gmail.com címen.

Sérülések és problémák
Kérjük, hogy átvételkor vizsgálja meg a megrendelését, és azonnal lépjen kapcsolatba velünk, ha a termék hibás, sérült vagy rossz terméket kapott, hogy ki tudjuk értékelni a problémát és orvosolni tudjuk. Ha 14 napon túl kapunk külső sérülésről információt, jogunk van elutasítani azt!  

Kivételek / nem visszaváltható tételek
Bizonyos típusú tételek nem küldhetők vissza, mint például romlandó áruk (például élelmiszerek, virágok vagy növények), egyedi termékek (például különleges megrendelések vagy személyre szabott termékek) és testápolási termékek (például szépségápolási termékek). Nem fogadjuk el a veszélyes anyagok, gyúlékony folyadékok vagy gázok visszaküldését sem. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kérdése vagy aggálya van az adott termékkel kapcsolatban.

Cserék
A leggyorsabb módja annak, hogy biztosan azt kapja, amit szeretne, ha visszaküldi a meglévő terméket, és miután a visszaküldést elfogadtuk, külön vásárolja meg az új terméket.

Európai Unió 14 napos türelmi idő
A fentiektől függetlenül, ha az árut az Európai Unióba szállítják, 14 napon belül bármilyen okból és indoklás nélkül jogod van lemondani vagy visszaküldeni a megrendelésedet. A fentiekhez hasonlóan a terméknek ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan átvette, nem viselt vagy nem használt, címkével ellátott, eredeti csomagolásban. Szükséged lesz a vásárlást igazoló számlára vagy bizonylatra is.

Visszatérítés
Értesítjük Önt, amint megkaptuk és megvizsgáltuk a visszaküldött terméket, és tájékoztatjuk, hogy a visszatérítést jóváhagytuk-e vagy sem. Ha jóváhagyjuk, akkor 10 munkanapon belül automatikusan visszatérítjük a pénzét az eredeti fizetési móddal. Kérjük, ne feledje, hogy a bankja vagy a hitelkártya-társasága számára is eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítést feldolgozza és könyveli.

Ha több, mint 15 munkanap telt el azóta, hogy jóváhagytuk a visszatérítést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a onlinebolt01@gmail.com címen